Setari Cookie-uri

Anunt de ultima ora la Casa Regala: Declaratia Printului William a uimit pe toata lumea

Kate Middleton se supune deciziei luate de Printul William.

Printul William al Marii Britanii a declarat ca a decis impreuna cu sotia sa, ducesa de Cambridge, ca "un copil este suficient pentru moment" si ca fiul lor, printul George, nu va primi in dar in acest an un fratior sau o surioara, informeaza femalefirst.co.uk, potrivit Mediafax.

Printul William, al doilea in ordinea de succesiune la tronul britanic, spune ca el si sotia sa ar putea avea ulterior un alt copil, insa, pentru moment, fiul lor in varsta de opt luni le ocupa tot timpul.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Prezent la parada de Saint Patrick's Day din Aldershot, luni, printul i-a marturisit sergentului-major Ray Collister: "Poate intr-o zi. Unul este suficient pentru moment".

"Mi-a spus ca poate vor mai face un copil atunci cand vor avea mai mult timp liber", a adaugat acelasi militar britanic.

Citește și:

Ducele si ducesa de Cambridge au avut astfel prima lor aparitie publica impreuna din acest an luni, unde au asistat la parada Primului batalion din Garda Irlandeza - un eveniment la care au fost prezenti in ultimii trei ani.

Printul britanic - care a fost numit colonel al acestui regiment in 2011 - a purtat haina de parada a Garzii irlandeze.

Un alt militar care i-a pus intrebari printului William despre bebelusul regal este Glenn Tierney.

"L-am rugat sa-mi spuna totul despre printul George, eu sunt mai curios din fire. Mi-a spus ca (printul George) se simte foarte bine si ca este foarte ocupat cu mersul de-a busilea si cu mancatul", a spus militarul britanic.

In timpul paradei, ducesa de Cambridge, in varsta de 32 de ani, a inmanat ofiterilor buchetele de trifoi, un simbol al Irlandei. Aceasta este o indatorire indeplinita in mod traditional de sotia unui ofiter de rang superior din Garda Irlandeza.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.