Setari Cookie-uri

Stire de ultima ora: Este insarcinata!

Surpriza la Hollywood.

Actrita Mila Kunis, care s-a logodit recent cu Ashton Kutcher, este insarcinata, conform site-ului E!News, citat de contactmusic.com, informeaza Mediafax.

Potrivit unei surse, Mila Kunis a fost zarita recent la Hollywood, la un curs de yoga prenatala si, in pofida speculatiilor din presa ca actrita ar fi insarcinata cu gemeni, sursa a dezvaluit pentru E!News ca aceasta asteapta doar un singur copil cu Aston Kutcher.

foto: Guliver/ Splash News

Cei doi au inceput o relatie in 2012, aproape la un an dupa ce Ashton Kutcher s-a despartit de actrita Demi Moore, dupa sapte ani de casnicie. Dupa un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divortat oficial de Demi Moore, in noiembrie 2013.

"Ashton si Mila au discutat despre casatorie de ceva vreme", declarase, inca din luna decembrie, pentru revista People, o sursa apropiata actorului.

Citește și:

Milena "Mila" Kunis este o actrita americana nascuta in Ucraina, care a debutat in televiziune cu un rol in serialul "That '70 Show". Dupa ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animatie "Family Guy", Mila Kunis a aparut in cateva lungmetraje cu succes de casa - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" si "The Book of Eli" -, insa rolul care i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Lebada neagra/ Black Swan", pentru care a fost recompensata cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tanar actor" la cea de-a 67-a editie a Festivalului de Film de la Venetia, din 2010.

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.