Setari Cookie-uri

E stupid: Adevaratul motiv pentru care Gwyneth si Chris Martin s-au despartit

Motivul incredibil pentru care divorteaza dupa 11 ani de relatie.

Actrita americana Gwyneth Paltrow si cantaretul britanic Chris Martin, solistul trupei Coldplay, care si-au anuntat, marti, despartirea, au avut probleme in casnicie, in ultimii cinci ani, din cauza ritualului Cabalei practicat de Paltrow, informeaza femalefirst.co.uk, potrivit Mediafax.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Gwyneth Paltrow si Chris Martin, care au doi copii impreuna - Apple, in varsta de noua ani, si Moses, in varsta de sapte ani - si-au anuntat despartirea marti, dupa ce au incercat sa isi salveze casnicia "vreme de peste un an", dar se crede ca relatia lor a inceput sa aiba probleme de cel putin cinci ani, dupa ce Gwyneth Paltrow a devenit, in 2009, adepta Cabalei - doctrina religioasa urmata, printre alte vedete, si de Madonna.

"Chris nu a fost multumit cu acest lucru. A simtit ca incepea sa piarda femeia de care se indragostise", a declarat o sursa pentru ziarul The Sun.

Citește și:

Cei doi au inceput sa traiasca vieti separate in ultimii ani, dupa ce actrita, in varsta de 41 de ani, a devenit din ce in ce mai preocupata de moda si nutritie - promovate pe Goop, blogul ei personal - iar Chris Martin, in varsta de 37 de ani, a inceput sa inregistreze cel mai recent album al formatiei Coldplay, "Ghost Stories", ce va fi lansat pe 19 mai.

"Chris este mai relaxat si mai discret si i s-a parut din ce in ce mai greu sa traiasca la standardele perfecte (ale lui Gwyneth, n.r.)", conform aceleiasi surse.

Totodata, Chris Martin chiar s-a mutat anul trecut din casa de 7 milioane de lire (8,38 milioane euro), situata in Belsize Park, din Londra, in micul apartament al lui Guy Berryman, colegul sau de trupa, din Hampstead Heath, in nord-vestul Londrei.

"Chris avea intr-adevar conflicte cu Gwyneth. Relatia lor era sub o presiune uriasa, iar el facea tot posibilul sa dreaga lucrurile. Dar a simtit ca nu avea alta solutie decat sa se mute. Guy i-a oferit un loc unde sa stea si sa se gandeasca la o rezolvare", se arata in declaratia sursei.

Citește și:

Cele doua vedete, care s-au casatorit pe 5 decembrie 2003, si-au anuntat despartirea intr-un mesaj comun, publicat pe site-ul actritei americane, goop.com.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.