Setari Cookie-uri

Video: Victor Slav joaca in filme! Uite ce rol amuzant are

Victor Slav s-a apucat de actorie.

Victor Slav, prezentatorul rubricii "Vremea" de la Stirile Pro TV, revine pe marile ecrane dand voce unui explorator excentric si curajos, din 28 martie, in animatia "Tarzan 3D", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Dupa ce i-a dat glas lui Superman in animatia "Marea aventura Lego" cu doar o luna in urma, Victor Slav revine in animatia "Tarzan 3D".

foto interior si prima pagina: Facebook

De aceasta data Victor va fi vocea lui Jim Porter, un personaj plin de provocari, dar si de satisfactie.

"M-am distrat si mai mult ca data trecuta, pentru ca de aceasta data am un rol mai consistent. Mi-a placut personajul pe care l-am interpretat in «Tarzan», pentru ca reactiile lui sunt din cele mai diverse. Este un personaj complex, un aventurier si in acelasi timp om de stiinta excentric. Imi doresc ca urmatorul meu personaj sa fie din nou unul diferit fata de ce am interpretat pana acum. La premiera filmului voi fi insotit de prieteni care au copii, asa ca sper sa le placa", a declarat Victor Slav.

Citește și:

Alaturi de Victor Slav, la versiunea in limba romana a filmului "Tarzan 3D" au mai contribuit Daniel Buzdugan, Catalina Grama (Jojo) si Pavel Bartos, pe care publicul va avea ocazia sa ii intalneasca sambata aceasta, la evenimentul de lansare a animatiei.

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.