Setari Cookie-uri

Andreea Marin revine cu Pretuieste Viata. Afla cum este posibil

Andreea Marin, declaratie neasteptata.

Dupa scandalul cu TVR, iata ca Andreea nu se lasa si vrea sa continue cu proiectul sau de suflet. Chiar daca vedeta nu va mai face nicio emisiune in cadrul postului tv, aceasta s-a gandit la un mod inedit de a ii multumi pe oamenii care isi doresc sa o vada: un turneu Pretuieste Viata.

Potrivit Click, Andreea a marturisit ca va pleca in curand intr-un turneu in 14 orase din Romania datorita cererii fanilor:

"Va multumesc in numele unei echipe minunate pentru incredere, sustinere si omenie! In curand, voi veni in 14 dintre orasele tarii cu turneul national «Pretuieste viata!» , acum in pregatire. Pe curand, prieteni dragi!", a scris Andreea pe pagina ei de Facebook.

Recent, Lucia Hossu-Longin, membra in Consiliul de administratie al TVR, a hotarat sa vorbeasca deschis despre adevarata plecare a fostei zane a surprizelor. Se pare ca Andreea a hotarat sa anuleze emisiunea de care era foarte mandra si pe care o lauda peste tot pentru ca sefii i-au taiat din salariu, informeaza Ziarul Ring.

Citește și:

"Nu vreau sa intru in polemici cu Andreea Marin, dar in audiovizual exista unii care se cred deasupra tuturor criteriilor si valorilor... Nu poti cere sumele astea uriase. N-ai dreptul intr-o institutie platita din bani publici!


Andreea Marin primea 16.000 de euro doar onorariul ei pe saptamana... Continutul emisiunii nu justifica banii. Ne-am opus la sumele exorbitante cerute de Andreea Marin... 20.000 de euro e mult. Am votat pentru proiectul ei, dar am avut multe observatii si am cerut reducerea banilor. Cifra de 16.000 de euro pe editie e oficiala, iar cand a fost redusa la 12.000 de euro pe editie, ea a plecat. Probabil s-a considerat jignita, ofensata.

foto interior si prima pagina: Facebook

De ce trebuie sa vina Andreea Marin cu o echipa cand TVR are angajati care pot face totul? De ce sa ocupi un etaj intreg, logistica, pentru ce? Si-a impus echipa ei, de la director de productie la nu stiu cati regizori. Au fost goniti oamenii de la etajul cinci ai turnului si imprastiati peste tot ca sa se instaleze ea cu echipa ei. Au lucrat cu ea doar unu sau doi angajati ai TVR.

Citește și:


Ni s-a spus ca asa lucreaza Andreea Marin, ca ea pune conditiile, ca vine cu echipa ei si trebuie sa i se dea etajul, birourile, calculatoarele. Inteleg ca la pretentiile ei nu se putea raspunde, ca erau deplasate cand TVR e financiar la pamant. Asta nu face parte din codul moral al unui om de presa. Ea si-a incasat banii, iar oamenii ei mai au de primit o suma mica
" - a declarat Lucia Hossu-Longin pentru sursa mai sus citata.

Andreea Marin nu a vrut sa ofere nicio declaratie legata de acest aspect, aceasta limitandu-se doar la un mesaj postat pe contul personal de Facebook: "Mare ti-e gradina, Doamne!"

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.