Setari Cookie-uri

Video: Zavo zice ca e sexy, noi credem ca e vulgara! Tie cum ti se pare?

Oana Zavoranu, departe de a fi sexy.

Are 40 de ani si isi permite sa iti angajeze un stilist care sa ii schimbe complet garderoba. Insa Oana Zavoranu continua sa ne uimeasca la fiecare aparitie cu cele mai extravagante si vulgare tinute posibile.

Recent vedeta a marturisit ca se pregateste pentru lansarea propriei sale linii vestimentare. Insa pana atunci, Oana a acceptat sa fie imaginea magazinului Mexton. Aceasta a realizat deja sedinta foto, in care a imbracat toate hainele: tinute cu briz-brizuri, material de blug taiat, haine decoltate, rochii extrem de scurte, mult sclipici si paiete cat cuprinde.

Uite ce promoveaza:

"Sexy si Happy sa fac lucruri frumoase si care sa ma arate asa cum era cazul !.....nerabdatoare sa va arat alte lucruri care sa va faca sa ma iubiti si mai mult,(asta in cazul in care nu ati facut-o pana acum:))))))......o colectie MEXTON,a carei imagine sunt in acest moment,....si care este doar inceputul unei colaborari frumoase,.......firma cu care .mai repede decat va asteptati voi lansa PRIMA MEA COLECTIE.....SEXYCOOL:)))....

Citește și:

Va ador pe toti si va imbratisez cu toata inima mea,virtual vorbind,dar care acum bate tarrrreeeee si are loc mult,mult de tot, pentru dragoste, oameni frumosi la suflet si speciali pentru mine." - este mesajul Oanei Zavoranu.

Si pentru a ne face o parere despre viitoarea sa colectie, Oana ne prezinta si un mic preview: blugi cu vedere la chilotei. Voi ati purta asa ceva?

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.