De rasul curcilor: Ce actrita faimoasa a fost data afara din casa lui Leonardo diCaprio?

De rasul curcilor: Ce actrita faimoasa a fost data afara din casa lui Leonardo diCaprio?
Kudika
1 Aprilie 2014

Leonardo DiCaprio a dat-o afara din resedinta sa.

Leonardo DiCaprio a dat-o afara pe Lindsay Lohan din resedinta sa, dupa o vizita a actritei americane care a durat mai putin de 15 minute, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Starul i-a invitat la o petrecere organizata in vila sa din Hollywood pe toti aceia care l-au invins la Checkers (joc de strategie, n.r.) si i-a permis lui Lindsay Lohan sa intre in resedinta sa, desi actrita pierduse meciul direct cu DiCaprio.

Toleranta lui DiCaprio fata de comportamentul actritei americane a fost destul de mica.

"Leo i-a permis sa intre. Lindsay a inceput sa se poarte ca intotdeauna, sa se planga de absolut orice si voia sa fie in centrul atentiei", a declarat o sursa pentru editia americana a revistei OK!.

"Se plangea chiar si pentru cel mai mic lucru, spunand ca nu avea unde sa se aseze sau ca nu dorea ca anumite persoane sa fie in jurul ei. Leo i-a cerut unui prieten sa o dea afara din casa la 15 minute dupa ce ajunsese acolo", a adaugat aceeasi sursa.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Unii dintre prietenii actritei sunt ingrijorati din cauza acesteia si cred ca Lindsay Lohan a reinceput sa frecventeze aceleasi persoane cu care se intalnea inainte de a fi obligata prin ordin judecatoresc sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare, in 2013.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri