Setari Cookie-uri

Antonia a plans in hohote in timpul unui concert. Afla motivul

Antonia este complet distrusa.

Antonia lupta cu toate fortele pentru a castiga custodia Mayei, fetita pe care o are cu Vincenzo Castellano. Se pare ca vedeta nu mai rezista presiunii si este extrem de trista.

Potrivit Click, Antonia a izbucnit in lacrimi in timpul unui concert. Cantareata si-a amintit de fiica sa si a inceput sa planga in culise. Din pacate pentru ea, fanii o asteptau pe scena si trebuia sa mascheze suferinta.

"Vreau sa se termine cat mai repede, e obositor si dureros. Fetita mea inseamna tot pentru mine. Nu am niciun secret. Daca ei asa vor sa procedeze... fiecare are tactica lui. Sunt om, incerc sa ma protejez. Maschez treaba, nu am cum sa plang pe scena. Cand ma duc la ea si plec, sigur ca da, plange dupa mine." - a declarat Antonia potrivit sursei mai sus citate.

Vedeta a mai marturisit ca nu intelege de ce toti se iau de ea pentru ca are o cariera in lumea muzicala:

Citește și:

"Nu sunt prima femeie care canta si are copil. Nu inteleg de ce mi se spune ca am cariera si nu am timp." - a mai adaugat Antonia.

Antonia si Vincenzo Castellano se afla in plina batalie pentru custodia micutei. Din pacate pentru Antonia, se pare ca aceasta nu are sanse mari sa castige. Avocata Paula Iacob a declarat pentru Ziarul Ring ca cel mai probabil Antonia nu va obtine custodia Mayei:

Antonia are slabe sanse sa castige custodia fetitei. Trebuia sa se gandeasca de doua ori inainte sa o lase sa fie crescuta la bunici, departe de ea. Imi pare rau, dar, daca as fi judecator, nu i-as da copilul sa-l creasca din moment ce a demonstrat ca poate sta si fara el…” – a marturisit Paula Iacob.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.