Setari Cookie-uri

Foto: Madalina, geloasa? Uite cu cine s-a cuplat fostul iubit al romancei

Madalina Ghenea, parasita pentru un top model international.

Madalina Ghenea si Michael Fassbender nu mai formeaza un cuplu. Actorul a pus capat relatiei cu frumoasa romanca, iar acum se “vindeca” in bratele top modelului Naomi Campbell.

Naomi Campbell a alimentat zvonurile aparute in tabloidele britanice potrivit carora ar avea o relatie cu Michael Fassbender, dupa ce renumitul model a luat cina in compania actorului intr-un restaurant din Londra, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Top-modelul britanic si starul din filmul "12 ani de sclavie" au decis sa devina mai deschisi fata de public in legatura cu relatia lor si au aparut impreuna in public, luand cina la restaurantul Coya din Londra, la inceputul acestei saptamani.

O sursa a declarat pentru tabloidul The Sun: "Au mers intr-o zona exclusivista din restaurant, iar personalul a creat pentru ei cat mai multa intimitate. Insa nu le-a pasat ca au fost vazuti impreuna si aveau gesturi tandre unul pentru celalalt, in public. La un moment dat, au inceput sa se sarute".

Citește și:

Se spune ca Naomi Campbell este foarte indragostita de starul irlandez cu origini germane si le-ar fi marturisit prietenilor apropiati, la vernisajul unei expozitii de moda organizat la V&A Museum din Londra, ca este incantata de relatia ei cu Fassbender.

"Naomi este foarte indragostita de Michael. Le-a spus prietenilor ei prezenti la vernisajul expozitiei de la V&A Museum ca abia asteapta sa ajunga in acea seara la intalnirea cu noul ei iubit. Toata lumea voia sa afle cine este acesta", a adaugat aceeasi sursa.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.