Setari Cookie-uri

Liviu Varciu s-a logodit. Cum arata femeia care i-a luat locul Adelinei Pestritu?

Liviu Varciu este din nou indragostit.

Dupa atatia ani in care a incercat sa o recastige pe Adelina Pestritu, Liviu Varciu a hotarat ca este timpul sa mearga mai departe si sa isi refaca viata sentimentala.

Fostul cantaret al trupei L.A. s-a logodit recent... cu Ilinca Vandici. Potrivit Click, in cursul saptamanii trecute Liviu i-a declarat iubitei sale dragostea in direct la tv, iar dupa cateva zile si-a schimbat statusul de pe pagina personala de Facebook in "Engaged".

foto: Facebook

"E o superbitate! Ai fi nebun sau homosexual sa nu fii indragostit de ea. Daca vreodata din prietenia noastra o sa iasa o dragoste frumoasa, eu nu o sa fiu de acord sa ne expunem viata asa, cum am gresit candva... Suntem destul e maturi sa tinem asta pentru noi." - a marturisit Liviu Varciu, potrivit sursei mai sus citate.

Se pare ca relatia celor doi este doar in capul lui Varciu. Ilinca Vandici a declarat ca acesta nu este primul barbat care ii face declaratii de dragoste si ca intre ei nu a fost nimic:

Citește și:

"Liviu e sincer, corect, deschis, de-asta il admir mult! E flatant ce a zis! Daca e sa ne facem declaratii de dragoste, sa o facem in particular. Nu e primul barbat care imi spune ca e indragostit de mine. Eu sunt cerebrala, nu ma pierd cu firea. Nu avem o relatie"

foto: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.