Setari Cookie-uri

Anda Adam, inselata de iubitul de 19 ani cu... Zavo?!

Scandal uriasa in showbizul romanesc.

Anda Adam tuna si fulgera... tinerelul Catalin Tira ii face ochi dulci Oanei Zavoranu.

Potrivit Cancan, Anda Adam a aflat ca intre fotbalistul sau de doar 19 ani si Zavo ar fi mai mult decat o simpla prietenie. Speriata de concurenta, cantareata a dat zvon in tara ca daca o prinde pe Oana, " o va calca in picioare".

Oana Zavoranu nu permite ca cineva sa vorbeasca urat despre ea, asa ca replica ei nu a intarziat sa apara:

"Tu glumesti acum, nu? Nu pot sa spun decat ca probabil vrea sa-si lanseze vreo melodie si e o chestie de p.r. sau, nu stiu, crede ca printr-un scandal isi lanseaza o melodie ca nu prea am mai vazut-o de mult la televizor.

Nu pot decat sa fiu flatata daca am succes la fotbalisti sau baieti de 19 ani, intrucat mie mi se dau cu greu 25, trebuie sa arat buletinul sau pasaportul. Eu primesc zeci de mesaje de curtoazie. Si in fond si la urma urmei, daca o femeie este inselata este problema ei." - a declarat Oana Zavoranu.

Citește și:

Bruneta nu s-a oprit aici. Zavo a taxat-o pe Anda si pentru scandalul in care a fost implicata din cauza declaratiilor lui Marco Pisani, un om de afaceri italian stabilit in Romania. Se pare ca acesta s-a indragostit de artista si, pentru a o cuceri, i-a cumparat numeroase cadouri: genti, haine scumpe, bijuterii si pantofi. Chiar si asa, potrivit sursei mai sus citate, Anda voia mai mult si de aceea aceasta i-a cerut barbatului un cal de rasa a carui valoare era de 3 milioane de euro.

"Nu frecventam aceleasi cercuri. Eu cand plec in strainatate stau deobicei la hotel, nu prea ajung pe la 6, 7, dimineata cu valizele la un domn italian acasa.Eu desi nu am multitudinea ei de concerte, imi pot permite din modestele mele spete financiare sa-mi cumpar pantofi din banii mei personali. Niciodata nu am purtat pantofi primiti de la barbati… sau bijuterii. Nu ca ar fi un lucru urat. Dar sa ajunga in presa, sa spuna un barbat ca ti-am luat pantofii din picioare ca n-aveai cu ce sa dansezi la un concert, este jenant. Cred, nu stiu…" - a adaugat Oana Zavoranu.

Citește și:

Anda Adam este extrem de indragostita si vrea cu orice pret sa se casatoreasca cu Catalin Tira:

Cred in casatorie si avem multe lucruri de facut anul asta, asa ca o sa vedem ce se intampla" - a declarat Anda Adam pentru Antena Stars, informeaza Cancan.

Intre Anda Adam si iubitul sau este o diferenta de varsta de 14 ani. Cei doi au mai fost impreuna la inceputul acestui an, insa s-au despartit dupa scurt timp, dupa ce mama fotbalistului a jignit-o de nenumarate ori in declaratii.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.