Setari Cookie-uri

Foto: Bianca si Victor au plecat in VACANTA! Primele poze cu cei doi

Rasturnare de situatie in relatia Bianca Dragusanu - Victor Slav.

Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt din nou impreuna. Cei doi incearca sa revina pe primele pagini ale ziarelor de scandal si uite ca reusesc.

Simona Gherghe a dezvaluit in emisiunea Acces Direct ca cei doi porumbei si-au luat zborul pana in Turcia, unde se relaxeaza si se bucura de cateva zile de soare.

"Ma asteptam sa se impace. Bianca nu mai e pe prima pagina a ziarelor si are nevoie de subiecte inventate. L-a dresat bine pe Victor. Daca s-a impacat cu ea, e prostul satului. Ea nu stie sa faca nimic si are nevoie de bani. Viata e grea, trebuie sa-si puna benzina la masina, sa-si plateasca intretinerea." - a spus Mara Banica, invitatul Simonei Gherghe, informeaza Click.

Bianca a postat in urma cu doar cateva ore aceasta imagine pe contul de Facebook, cu mesajul "Buna dimineata!"

Recent Bianca a scris un mesaj sincer pe pagina oficiala de Facebook, in care spunea direct ca va face tot posibilul sa il recucereasca pe Victor:

Citește și:

"Pentru mine, Victor nu este un pariu sau o ambitie! Este omul pe care l-am iubit, il iubesc si il voi iubi intotdeauna, dar pe care sunt constienta ca l-am pierdut!

Stiu ca relatia noastra este compromisa si sunt perfect constienta ca visul frumos s-a terminat. Astfel, nu aveam cum sa declar vreodata ca mi-am propus sa-l conving pe Victor ca, pana la toamna, sa ma ia din nou de sotie!

Regret ca s-a ajuns pana intr-acolo incat sa mi se puna vorbe inventate in gura si "multumesc" ziarului Libertatea pentru darnicia cu care o face..." - spunea roscata.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.