A vazut din nou moartea cu ochii! Sharon Stone a suferit un nou atac vascular cerebral in timp ce se afla in Brazilia, la inceputul lunii. Dezvaluirea a fost facuta ieri de revista ”National Enquirer”.

Foto: Sharon Stone a pozat complet GOALA la 57 de ani

Actrita Sharon Stone (56 de ani), bine cunoscuta din filmul "Basic Instinct", a trebuit sa fie internata de urgenta intr-o duminica, dupa-amiaza, in spitalul siriano-libanez din Sao Paulo, unde se afla in vizita in scopuri umanitare. Vedeta a suferit dureri puternice in piept, dificultate in respiratie si palpitatii, ameteala si nu-si putea tine echilibrul.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

A fost dusa pe brate la ambulanta chemata de unul dintre membrii asociatiei AmfAR, care o invitase in Brazilia. Medicii au reusit s-o stabilizeze dupa doua zile de terapie intensiva, actrita fiind ulterior tratata acasa la unul dintre prietenii ei din Sao Paulo.

Sharon a fost foarte speriata ca ar fi putut suferi din nou o hemoragie cerebrala ca in 2001. Prietenii spun insa ca incidentul ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru actrita, care nu duce o viata prudenta.

Mai multe detalii pe Click.ro

Sucuri care scad colesterolul rau
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: