Setari Cookie-uri

Adrian Cristea, declaratia la care Bianca a plans, iar Victor a sarit in sus de bucurie

Adrian Cristea, mesajul la care nimeni nu se astepta.

Adrian Cristea este un om cu principii (oare?). Fotbalistul a aflat recent de plecarea Biancai Dragusanu cu Victor Slav in Turcia. Cei doi viitori porumbeli fac tot posibilul sa mai dea o sansa relatiei lor.

Imediat ce jurnalistii i-au spus ca fosta sa iubita este cu altul intr-o statiune de lux, Cristea a "pus mana pe telefon sa faca rezervari pentru Paris":

"Au plecat, s-au impacat? Stai putin sa sun sa fac rezervari pentru doua bilete catre Paris. Ii transmit baiatului care citeste vremea ca de data asta joaca singur! I-am spus si ei ca cel mai bine e sa se impace, ca el e ce ii trebuie.

Sa se faca pres, sa se umileasca, sa faca ce trebuie pentru ca de asta are nevoie. Acum o saptamana cand am vorbit la telefon ultima oara, i-am spus sa se intoarca la el" - a declarat Adrian Cristea pentru Antena Stars.

Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt din nou impreuna. Cei doi incearca sa revina pe primele pagini ale ziarelor de scandal si uite ca reusesc.

Citește și:

Simona Gherghe a dezvaluit in emisiunea Acces Direct ca cei doi porumbei si-au luat zborul pana in Turcia, unde se relaxeaza si se bucura de cateva zile de soare.

"Ma asteptam sa se impace. Bianca nu mai e pe prima pagina a ziarelor si are nevoie de subiecte inventate. L-a dresat bine pe Victor. Daca s-a impacat cu ea, e prostul satului. Ea nu stie sa faca nimic si are nevoie de bani. Viata e grea, trebuie sa-si puna benzina la masina, sa-si plateasca intretinerea." - a spus Mara Banica, invitatul Simonei Gherghe, informeaza Click.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.