Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata cei mai fericiti catei din lume? Stapana lor cheltuie 45.000 de dolari pe luna pentru intretinerea lor

Cele mai norocoase animale din lume.

Cantareata americana Mariah Carey cheltuie aproximativ 47.000 de dolari pe an pentru a-si rasfata cainii cu o gama completa de tratamente de ingrijire si infrumusetare, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Artista americana, a carei avere este estimata la 500 milioane de dolari, ii rasfata cu regularitate pe cei opt caini ai ei, facandu-le rezervari la saloane canine de lux, unde animalele ei de companie au parte de cele mai bune tratamente cosmetice din lume.

"Mariah isi duce cainii in clinicile de spa si plateste ea insasi pentru toate tratamentele de acolo, fara sa solicite un tratament preferential. Doar cainii ei au parte de asa ceva", a declarat o sursa citata de tabloidul britanic Daily Mirror.

"In conditiile in care preturile incep de la 65 de dolari pentru un simplu periat, alte tratamente sunt suplimentare, iar cainii ei pare sa se bucure intr-adevar de toate acele masaje complete pe care le primesc", a adaugat aceeasi sursa.

Citește și:

"Mariah plateste pentru ca ei sa calatoreasca la clasa I alaturi de ea. Iar atunci cand acest lucru nu este posibil, ea ii duce la saloane de ingrijire canina precum Chateau Marmutt, Barkingham Palace si Pour La Pooch. Ea plateste, totodata, cu 470 de dolari un sofer special care sa ii duca si sa ii aduca de acolo".

Cantareata americana insista, de asemenea, ca animalele ei de companie sa beneficieze de popularul tratament facial cu afine, inventat la Los Angeles, intrucat aceasta procedura cosmetica asigura o exfoliere mai usoara a firelor din blana animalelor si reduce decolorarea.

"Cainii ei beneficiaza de o toaletare completa inainte de orice calatorie - ii place ca ei sa arate frumos tot timpul. Cainii ei sunt imbaiati, blana le este pieptanata si aranjata cu uscatorul de par, iar Mariah este pasionata de cele mai noi tratamente cosmetice din Los Angeles - tratamentul facial cu afine", a adaugat aceeasi sursa.

Citește și:

Totodata, artista insista ca animalele ei de companie trebuie sa aiba intotdeauna un miros frumos, intrucat cainii ei se joaca frecvent cu cei doi copii ai vedetei.

foto interior si prima pagina: Twitter

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.