Setari Cookie-uri

Video: Cantareata Foxes isi exprima valorile personale prin colectia PANDORA ESSENCE, in noul ei videoclip

Foxes revine cu un nou videoclip.

comunicat de presa:

Cantareata si compozitoarea britanica Louise Rose Allen, cunoscuta mai degraba dupa numele de scena Foxes, a fost propulsata in mod neasteptat in lumea celebritatii, in parte datorita prezentei sale vocale pe „Clarity”, melodie castigatoare a unui Premiu Grammy a producatorului electro-pop germano-rus Zedd.

Tanara si energica, cea mai fierbinte voce exportata din Marea Britanie interpreteaza cu forta melodii pop-soul care i-au adus rapid faima pe ambele maluri ale Oceanului Atlantic. Iar luna aceasta, talentata artista in varsta de 24 de ani lanseaza videoclipul pentru cel mai nou cantec al sau, „Holding Onto Heaven”, regizat de Henry Schofield.

In noul videoclip pentru melodia discret visatoare si puternic reconfortanta deopotriva, Foxes poarta bijuterii din COLECTIA PANDORA ESSENCE. Firea energica si zglobie a lui Foxes este perfect reprezentata de nemaipomenitele bijuterii, ea purtand talismanele simbolizand Incredere in sine, Libertate, Fericire, Credinta, Optimism si Speranta, insirate pe bratara-semnatura a colectiei, din argint 925. Iar videoclipul accentueaza sentimentele din spatele propriei selectii de talismane a lui Foxes, prin prezentarea momentelor ei de visare discreta, combinate cu cele de interactiune puternica.

Citește și:

In afara de bijuteriile din COLECTIA ESSENCE, Foxes poarta si bratari fixe PANDORA, din argint 925, care devin cu repeziciune must have pe incheieturile londonezelor pasionate de moda.

„Holding Onto Heaven” a fost lansat in aprilie 2014.

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.