Setari Cookie-uri

De nerecunoscut: Cum arata Andreea Marin in urma cu 10 ani?

Imaginea cu care Andreea isi uimeste fanii.

Andreea Marin promoveaza turneul Pretuieste Viata pe contul sau de Facebook. Vedeta posteaza non stop imagini cu ea realizate in momente frumoase si speciale din viata sa.

In cea mai recenta poza, fosta zana a surprizelor se lauda cu abilitatile sale de dansatoare. Fotografia a fost facuta in urma cu aproximativ 10 ani, cand Andreea inca prezenta emisiunea care a facut-o celebra:

foto interior si prima pagina: Facebook

"Viata in pasi de dans... intotdeauna am ales ritmul in defavoarea pasilor sovaitori, pasiunea in loc de blazare, am preferat riscul in schimbul regretului de a nu fi incercat un pas poate prea indraznet... nu stiu dac-a fost bine sau ba... stiu ca si astazi dansez... si pretuiesc viata! Somn cu vise-ndraznete!" - scrie vedeta in descrierea colajului.

Miscari sexy, corp perfect, machiaj puternic si privire seducatoare - Andreea Marin pare o femeie indrazneata si sigura pe ea.

Citește și:

Andreea Marin a luat lectii de dans inca de mica. Chiar si in emisiunea Surprize Surprize, fosta prezentatoare tv dansa alaturi de dansatoarele sale si, din cand in cand, aceasta mai avea cate un moment special, in care dansa tango alaturi de un partener profesionist.

In urma cu doar doua saptamani, Mihaela Radulescu a dansat la Minunea Dansului, o editie speciala de Pasti. Vedeta a acceptat provocarea de a dansa pentru un caz umanitar:

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.