Setari Cookie-uri

Foto: Bianca Dragusanu, PARUITA de Victor Slav

Imaginea a fost facuta publica chiar de Bianca.

Dragoste cu nabadai si la cat mai multa publicitate.

Dupa divort urmeaza IMPACAREA. Cum Bianca Dragusanu si Victor Slav nu mai aveau nimic nou de adus in telenovela lor, producatorii s-au gandit sa ii trimita in vacanta in Turcia, intr-un resort de lux pentru a se impaca.

Cei doi amorezi au petrecut cateva zile departe de presa din Romania, insa ne-au tinut la curent cu tot ce au facut pe acolo. Bianca a avut grija sa posteze imagini pe contul oficial pe Facebook cu cele mai neinteresante activitati: se relaxa la piscina, mergea la micul dejun, iesea la alergat - fiecare ocupatie era insotita de o poza reprezentativa.

Cum vacanta lor este pe sfarsite, Bianca si Victor au hotarat sa incinga spiritele - asa ca au postat o poza pe site-ul de socializare - dovada ca INCA sunt impreuna (sau ca sunt atat de bine platiti incat lasa ca media sa le dicteze viata).

Citește și:

"Marea ciufuleala:)) in Kung Fu style:)))" - scrie Bianca in descrierea fotografiei.

In imagine Victor isi paruieste fosta sotie: "Bianca, paruita si bruscata de Victor in vacanta" - scrie ziarul Click.

Simona Gherghe a anuntat in emisiunea Acces Direct ca Bianca Dragusanu si Victor Slav sunt din nou impreuna.

"Ma asteptam sa se impace. Bianca nu mai e pe prima pagina a ziarelor si are nevoie de subiecte inventate. L-a dresat bine pe Victor. Daca s-a impacat cu ea, e prostul satului. Ea nu stie sa faca nimic si are nevoie de bani. Viata e grea, trebuie sa-si puna benzina la masina, sa-si plateasca intretinerea." - a declarat Mara Banica, invitatul Simonei.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.