Setari Cookie-uri

Foto incredibil: Uite cu ce poze se lauda Kim Kardashian la doar cateva zile inainte de nunta

Kim Kardashian uimeste intreg mapamondul.

Controversata editie din luna aprilie a versiunii americane a revistei Vogue, care i-a avut pe coperta pe Kim Kardashian si Kanye West, a stabilit un record de vanzari, de aproximativ 500.000 de exemplare, depasind astfel editiile dedicate cantaretei Beyoncé si primei doamne a SUA, Michelle Obama, informeaza Mediafax.

Editia Vogue care a avut pe coperta cuplul Kim Kardashian - Kanye West a fost vanduta in aproximativ 500.000 de exemplare, in timp ce editia dedicata cantaretei Beyoncé a fost vanduta in peste 350.000 de exemplare, iar cea dedicata lui Michelle Obama, in aproape 300.000 de copii, potrivit dailymail.co.uk.

Daca se adauga si abonamentele pe care le are revista Vogue pe piata din SUA, se estimeaza ca vanzarile totale ale editiei din aprilie a publicatiei au depasit 1,2 milioane de exemplare.

Revista Vogue, considerata un etalon al stilului, s-a aflat in luna martie in centrul unui scandal in SUA, dupa ce a fost facut public faptul ca vedeta de televiziune Kim Kardashian si rapperul Kanye West au aparut pe coperta editiei din aprilie a versiunii americane a celebrei publicatii.

Citește și:

Pe coperta revistei, Kim Kardashian a aparut imbracata intr-o rochie alba de mireasa, iar Kanye West a fost fotografiat in plan secund, cu mainile in jurul taliei logodnicei sale - fotografia fiind o aluzie la nunta celor doi, care va avea loc la Paris, pe 24 mai.

"Este un vis devenit realitate! Multumesc revistei Vogue pentru aceasta coperta!", a scris Kim Kardashian, ulterior, pe contul ei de Twitter.

foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.