Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata Oana Zavoranu la o zi de cand si-a pus silicoane de un kilogram?

Oana Zavoranu vrea sa fie mai tare ca Nicoleta Luciu.

Oana Zavoranu face tot posibilul sa revina in atentia noastra. Vedeta colaboreaza cu doctorum Kasem (modelatorul Biancai Dragusanu) pentru o campanie de promovare a operatiilor estetice.

Recent, de buna voie si nesilita de nimeni, Zavo a urcat iar pe masa de operatii. Aceasta a vrut sa isi mareasca sanii, asa ca a ales silicoane de UN KILOGRAM (inca putin si o ajunge pe Nicoleta Luciu).

Potrivit Click, in anul 2007, cand si-a pus pentru prima data silicoane, Oana a optat pentru silicoane de 450 de mililitri fiecare - cand s-a uitat in oglinda, a zis ca arata ca niste baloane umflate si de aceea a hotarat sa si le scoata.

Oana Zavoranu a postat deja pe contul personal de Facebook o fotografie realizata chiar de iubitul sau arab. Vedeta este inca in spital si se reface treptat dupa operatie.

"Ca dupa operatie......:))))),dar fff mandra de tot ce vad in oglinda.,iar Tomer a fost un dulce si un grijuliu.....kiss and love.....am simtit dragostea si grija pe care mi-ati purtat-o si de asta si din muuuulte alte motive va iubesc eu atat de tare...sunt cu adevarat un om iubit de Dumnezeu." - scrie Oana in descrierea imaginii.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.