Setari Cookie-uri

Soc: Bianca Dragusanu NU il mai vrea pe Victor! Declaratia incredibila a vedetei

Bianca Dragusanu renunta definitiv la Victor.

Bianca Dragusanu spune ca renunta definitiv la Victor Slav.

Roscata a fost invitata intr-o emisiune tv, unde a vorbit sincer despre relatia dintre ea si fostul sot. Aceasta de dezvaluit ca de ziua ei Victor a asteptat-o cu trandafiri si lumanari si au petrecut noaptea impreuna:

"Dupa ce am fost la restaurantul in care, dintr-o coincidenta sau nu, a aparut si Mutu, am plecat acasa. Las-o asa! Ma fac ca nu am inteles ce am zis! Mie nu imi plac oamenii aroganti, de-aia zic asa.

Cand am ajuns acasa, ma astepta Victor. Cu lumanari, cu trandafiri... Si am petrecut noaptea impreuna." - a declarat Bianca la Antena1, informeaza Wowbiz.

Fosta doamna Slav a acceptat sa dea cam tot din casa, aceasta vorbind si despre vacanta pe care a petrecut-o alaturi de iubitelul sau, intr-un resort de lux din Turcia:

"Nu am plecat ca doi indragostiti, am fost acolo doar ca sa ne relaxam. Intre noi a fost dragoste, o dragoste mai matura, mai decenta. Victor un inger pentru mine, este un om frumos, un om curat. Nu ne-am dorit nimic unul de la celalalt. Cum ne-am dus, asa ne-am si intors. De fapt, eu m-am intors cu mai multi nervi, ca ma enervase Adrian Cristea." - a dezvaluit Bianca.

Citește și:

"Starea mea de spirit acum nu pot sa o descriu. Daca Victor ma invita acum undeva, nu mai merg. Eu, din punctul lui de vedere, am mai multe defecte decat calitati. A fost una dintre greselile vietii mele, imi pare rau ca l-am cunoscut. In schimb, un om pe care am sa-l regret toata viata este Victor. Pe Victor l-am iubit mult, ma lua cu tremurat cand il vedeam, aveam fluturi in stomac. Mi-a reprosat multe Victor in vacanta. Nu mai poate fi o relatie intre noi. Eu oficial am renuntat la Victor." - a adaugat Bianca Dragusanu.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.