Setari Cookie-uri

Foto: Mihaela Radulescu si-a schimbat RADICAL look-ul. Cum arata acum?

Mihaela Radulescu, schimbare totala de look.

Mihaela Radulescu a hotarat ca este timpul pentru o noua coafura si culoare. Fosta vedeta de televiziune a mers la stilistul personal pentru un look complet nou.

Mihaela a postat pe contul personal de Facebook o fotografie in care i se vede doar jumatate din fata. Iubita lui Dani Otil spune ca nu si-a schimbat doar nuanta de par, ci si tunsoarea si in scurt timp ne va arata noul look, insa trebuie doar sa avem rabdare.

"Schimbat culoarea. Si tunsoarea. Culmea, barbatul e acelasi...de 6 ani :)))))
Revin cu detalii
" - scrie Mihaela in descrierea imaginii.

A avut parte de un divort fara mare scandal. De altfel, Mihaela inca vorbeste frumos de fostul sau sot. Nu stim daca decizia divei de a nu isi spala rufele in public a fost influentata de faptul ca are un copil sau de pensia alimentara grasa pe care o primeste de la fostul sot.

Ori pur si simplu pentru ca Mihaela este poate singura noastra diva in adevaratul sens al cuvantului si a stiut sa gestioneze situatia cu tact. Oricare ar fi explicatia, Raduleasca recunoastea pe pagina sa de Facebook, ca traieste din banii fostului sot:

Citește și:

Aud si azi imbecile care ma judeca pentru faptul ca traiesc pe banii fostului sot - mai fetelor, asa e normal, asa e legal, asa e de bun simt! Iar barbatii care stiu sa aiba grija de fostele lor sotii sau iubite, care nu uita ca ele sunt, inainte de orice, mamele copiilor lor, sunt cu adevarat niste barbati, nu niste imitatii”.

Ziarul Libertatea a calculat de cati bani are nevoie Mihaela pentru a-si intretine copilul in Monaco: chiria 8.000 de euro lunar, scoala baiatului 1.700 de euro plus cheltuielile zilnice insumeaza cam 15.000 euro in fiecare luna.

E adevarat, banii primiti de Mihaela de la fostul sot sunt bine folositi, Ayan fiind premiant in clasa.

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.