Setari Cookie-uri

Foto: Andreea Balan a aflat secretul cumplit al fostului iubit! Ea este amanta lui Keo

Keo o insela pe Andreea de un an.

S-au despartit anul acesta pe 4 aprile, insa Andreea Balan si Keo aveau neintelegeri de ceva timp, toate problemele venind dinspre o anumita domnisoara, tot blonda. Alexandra Pavel, Misty, pe numele ei de scena, a intrat acum un an in viata compozitorului.

Incurcate sunt relatiile amoroase ale vedetelor si povestile lor de dragoste. Daca pana mai ieri se stia ca Andreea Balan si Keo s-au despartit din cauza ca acesta din urma isi dorea o familie, iata ca lucrurile nu au stat chiar asa.

foto interior si prima pagina: Mediafaxfoto, fotograf Silviu Adascalitei

Surse din apropierea Andreei Balan (29 de ani) au povestit ca despartirea de Keo (35 de ani) s-a produs din cauza infidelitatii solistului.

Domnisoara care le-a “spart” casa se numeste Alexandra Pavel (24 de ani), alias Misty, si l-a cunoscut pe Keo la casa de discuri Roton, unde au fost colegi.

Citește și:

Click! a aflat ca povestea lor de dragoste ar fi inceput in urma cu un an si de fiecare data cand Andreea era plecata, el se intalnea pe ascuns cu pustoaica, chiar si in casa lor din Pipera, pe care au construit-o impreuna. Totul dureaza de un an.

Mai multe detalii pe Click.ro

foto prima pagina:

Vizionare placuta


Kudika
5 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.