Setari Cookie-uri

Este oficial: Kim Kardashian s-a casatorit

Kim Kardashian, mireasa pentru a 3a oara.

Vedeta de televiziune Kim Kardashian si rapperul Kanye West, care s-au logodit in octombrie 2013, s-au casatorit civil la sfarsitul saptamanii trecute, la Los Angeles, in cadrul unei ceremonii private, informeaza femalefirst.co.uk, potrivit Mediafax.

"Kim si Kanye s-au casatorit civil. Au obtinut permisul (de casatorie, n.r.) in California, in urma cu cateva zile", a declarat o sursa pentru revista Life & Style.

Aceasta ceremonie va fi urmata de o petrecere de nunta extravaganta, programata pentru 24 mai, la Paris, unde vor fi in jur de 200 de invitati.

Kim Kardashian, in varsta de 33 de ani, si Kanye West, in varsta de 36 de ani, au fost nevoiti sa se casatoreasca civil in California, inainte de nunta romantica din Paris, intrucat legislatia franceza prevede o sedere minima de 40 de zile pe teritoriul francez a unui cuplu, inainte de oficierea casatoriei.

Citește și:

Nunta de pe 24 mai se anunta a fi un eveniment fastuos, cei aproximativ 200 de invitati urmand sa fie cazati la Hotelul Trianon Palace, din apropiere de Versailles.

"Oaspetii vor fi intampinati cu pungi de cadouri cu sticle de sampanie Bollinger de 365 de euro bucata, produse cosmetice Creme de la Mer, suvenire handmade cu initialele lui Kim si Kane brodate cu cristale Swarovski, parfumuri frantuzesti si vouchere in valoare de 180 de euro pentru sedinte de SPA in incinta hotelului", a spus aceeasi sursa.

Kim Kardashian si Kanye West, a caror relatie a inceput in 2012, sunt parintii unei fetite, North, care s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.