Setari Cookie-uri

Cati bani castiga Andra si Catalin Maruta DOAR din reclame?

Andra si Catalin Maruta au lipici la bani.

Andra Maruta are succes nu doar in muzica și televiziune, ci face bani grei și din publicitate. Intr-un singur an, Andra si Catalin Maruta aduna numai din reclame 345.000 de euro.

Ar face invidioasa orice femeie! La 27 de ani, Andra a reusit prin forte proprii sa dobandeasca statutul de femeie de succes. De cand a devenit cunoscuta, frumoasa clujeanca a reusit sa faca o avere frumusica din cantat, dar si din contracte de imagine.

foto interior si prima pagina: Facebook

S-a nascut cu o stea in frunte! La ora actuala, Andra este printre putinele soliste din Romania care are succes si in familie, si in cariera. Mariajul cu prezentatorul PRO TV Catalin Maruta (36 de ani) merge ca pe roate, au impreuna un fiu minunat, agenda e plina de concerte, la tv face parte din juriul celui mai de succes show de talente si da lovitura dupa lovitura in plan financiar.

Citește și:

Cea mai recenta actiune este asocierea cu o institutie financiara (o banca romaneasca). Pentru o suma frumusica, Andra a acceptat sa faca parte dintr-o campanie publicitara pentru noi modele de carduri. Asadar, timp de un an, ca sa zambeasca de pe cardurile-vedeta, de pe panourile puse pe strada, dar si sa apara in spoturi publicitare, cantareata a primit 65.000 de euro.

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.