Setari Cookie-uri

E ingrozita! Antonia, decizie radicala luata in procesul cu fostul sot

Antonia si-a uimit pana si familia.

Cantareata Antonia este in plin proces cu fostul sot pentru custodia fiicei sale. Mai sigura ca niciodata, vedeta s-a prezentat recent la tribunal, unde a inceput razboiul cu Vincenzo Castellano.

Antonia isi acuza fostul partener ca a “sechestrat-o” pe Maya in Italia, in locuinta parintilor lui. Potrivit Click, artista a venit sigura pe ea si convinsa ca va reusi sa castige aceasta batalie. Motivul? Antonia avea un as in maneca. In sala de judecata si-a facut aparitia patronul unei firme de detectivi particulari, care se pare ca este un martor cheie in procesul de custodie.

Potrivit site-ului mai sus citat, detectivul sef a refuzat sa ofere detalii si nici nu a vorbit cu presa despre motivul pentru care a stat alaturi de cantareata in sala de tribunal.

Firma pe care acesta o conduce se ocupa “cu filajul, cu investigatii, dar si cu depistarea microfoanelor ascunse in case sau birouri.” – mentioneaza Click.

Citește și:

Vincenzo si Antonia au cerut un termen pentru a discuta si a ajunge la o intelegere de comun acord. Acestia se vor intalni din nou in fata judecatorului, in 3 iunie, cand vor prezenta ce au hotarat cu privire la custodia Mayei.

Este mama copilului meu, dar nu mai simt nimic pentru ea. Maya e in Italia, ii e dor de mama ei. O sa ne intelegem, ca e bine pentru ea.” – a declarat Vincenzo.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.