Setari Cookie-uri

Foto: Andreea, ce faci de arati atat de bine? Uite poza in care e de nerecunoscut!

Andreea Marin, mai frumoasa ca niciodata.

Andreea Marin ne surprinde in fiecare zi. Vedeta si-a schimbat complet stilul de viata si a gasit adevarata iubire... iar acestea par a fi secretul frumusetii sale.

Fosta zana a surprizelor a postat recent pe contul personal de Facebook mai multe fotografii realizate cu Caravana Pretuieste Viata. In imagini, Andreea pare cu 10 ani mai tanara. Zambeste tot timpul, arata excelent si pare cu 10 ani mai tanara! Imbracata casual si cu o coafura lejera, doamna Ozturk radia de fericire.

Andreea Marin pleaca in turneu in intreaga tara, cu caravana Pretuieste Viata. Vedeta va fi pe drumuri doua saptamani, iar fiica ei, Violeta, va ramane acasa. Andreea a gasit solutii pentru ca micuta sa nu stea niciodata singura: sotul sau, bunicii sau bona.

"Am vorbit cu el sa-si rearanjeze deplasarile de serviciu, ca Vio sa nu stea prea mult fara noi. Dar in cazul in care niciunul dintre noi nu va fi acasa, fetita va sta fie cu bunicii, fie cu bona." - a declarat Andreea Marin potrivit Click.

Citește și:

Relatia dintre Violeta si Tuncay este foarte frumoasa, cei doi intelegandu-se de minune:

"Tuncay se descurca in casa mai bine ca mine. El a venit cu ideea de a pune in curte legume, pentru ca sunt mai sanatoase. Este una dintre activitatile cu care o cucereste pe Violeta. Ei ii place foarte mult lucrul in gradina alaturi de el." - a adaugat Andreea.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.