Setari Cookie-uri

Rasturnare de situatie! Prima declaratie a amantei lui Keo

Misty vorbeste pentru prima data despre aventura cu artistul Keo.

Keo, un barbat cu doua fete?

Cantaretul spunea recent ca Andreea a fost cea care a hotarat sa se desparta dupa noua ani de relatie, motivul fiind legat de casnicie - Andreea voia sa isi intemeieze o familie, sa se casatoreasca si sa faca un copil, in timp ce Keo avea alte planuri.

foto interior si prima pagina: Mediafaxfoto, fotograf Liviu Adascalitei

Ziarele din Romania au aflat ca, de fapt, altul a fost motivul despartirii - Keo o insela pe Andreea Balan cu o tanara artista, relatie ce dura de mai bine de un an. In showbizul romanesc, amanta lui Keo este cunoscuta sub numele de Misty.

Surprinsa de reporterii de la Un Show Pacatos in parc, Misty a acceptat sa ofere pentru prima data o declaratie oficiala legata de acest subiect.

"Eu nu am vrut sa-mi fac imagine pe baza acestui scandal. Daca voiam sa apar la televizor, puteam sa merg la televiziuni sa ma prezint, sa le arat clipul pe care l-am lansat. Imi pare rau de aceasta situatie, Andreea este un artist extraordinar, Keo este un cantaret si un compozitor extraordinar." - a declarat Misty, informeaza Click.

Citește și:

Keo spune ca aceasta relatie este inventata de presa, iar intre el si Misty este vorba doar despre o colaborare profesionala. Artistul a facut acest anunt pe un site de socializare:

"Tin sa precizez ca a fost doar o colaborare strict profesionala, prin casa de discuri Roton. De cand m-am lansat in muzica, am fost mereu cuplat de presa cu toate fetele cu care am colaborat pe plan profesional si sunt sigur ca asa se va intampla in continuare." - a fost mesajul lui Keo.

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.