Setari Cookie-uri

Victor Slav a hotarat! Mesajul postat recent pe Facebook. "Nu face asta" - ii spun fanii

Victor Slav a luat o decizie radicala.

Victor Slav este hotarat sa ii mai dea o sansa Biancai (asta daca nu i-a dat deja in vacanta petrecuta in Turcia). Prezentatorul de la meteo a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie cu el in postura lui Ken (papusa masculina). Poza este insotita de urmatorul mesaj:

"Sentimentele ingropate de vii...nu mor niciodata." - spune Victor Slav, convins ca inca mai are sentimente pentru fosta sotie.

Multi dintre fanii sai au hotarat sa comenteze la poza postata, incercand sa il convinga sa nu faca din nou aceeasi greseala:

"Eu nu prea dau sfaturi,dar ma intriga faptul ca nu stii sa pretuiesti tot ce ai si te impiedici de cineva cu care nu te potrivesti.Iubesti ,dar te rupi cand nu mai esti iubit,mergi inainte suflet bun ,fericirea te astepta cu bratele deshise! Important este sa nu te impiedici si sa cazi,atunci este mai greu !Sper sa te vad zambind,dar din inima ,nu un zambet de imagine ."

Citește și:

"Si totusi ...de ce-ti pierzi timpul dezgropand sentimente, cand milioane de romance tinere suspina dupa tine? Bianca Dragusanu nu merita niciun sentiment viabil....habar n-are sa gestioneze norocul de a fi alaturi de tine"

"Pacat ca ai fost mintit, folosit si injosit iar restul...iubire? E doar mit....casatoria se face in 2...unde e respectul? Demnitatea ta? Cine te iubeste...nu te raneste, inseala, minte" - sunt doar cateva dintre mesajele lasate de fanii lui Victor Slav.

Pe de alta parte, se pare ca Bianca a renuntat la lupta pentru a isi recuceri "iubirea vietii sale". Vedeta a declarat recent ca relatia dintre ei este complet schimbata, iar ea nu va mai face nimic pentru a il recastiga:

"Starea mea de spirit acum nu pot sa o descriu. Daca Victor ma invita acum undeva, nu mai merg. Eu, din punctul lui de vedere, am mai multe defecte decat calitati. A fost una dintre greselile vietii mele, imi pare rau ca l-am cunoscut. In schimb, un om pe care am sa-l regret toata viata este Victor. Pe Victor l-am iubit mult, ma lua cu tremurat cand il vedeam, aveam fluturi in stomac. Mi-a reprosat multe Victor in vacanta. Nu mai poate fi o relatie intre noi. Eu oficial am renuntat la Victor." - a declarat Bianca Dragusanu la Antena1, informeaza Wowbiz.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.