Setari Cookie-uri

Veste surpriza la Hollywood: Este insarcinata cu al doilea copil

O cantareata internationala este din nou insarcinata.

Cantareata Pink a alimentat speculatiile potrivit carora ar fi insarcinata cu cel de-al doilea copil, dupa ce sotul ei, motociclistul profesionist Carey Hart, a fost suprins de paparazzi masandu-i abdomenul, in timp ce cuplul se afla la cumparaturi, la New York, informeaza dailymail.co.uk, potrivit Mediafax.

"Erau tandri si el (Carey Hart, n.r.) ii masa continuu abdomenul. Era atent sa nu ii surprinda cineva, dar lucrurile pareau destul de clare", a afirmat o sursa pentru revista OK!.

foto: Facebook

Motociclistul profesionist Carey Hart si cantareata Pink, in varsta de 34 de ani s-au casatorit in ianuarie 2006, in Costa Rica, dupa cinci ani de relatie. Cei doi mai au impreuna o fiica, Willow, care s-a nascut pe 2 iunie 2011.

Pink, care s-a lansat pe scena muzicala in 2000, prezentandu-se ca o artista "antidot" pentru tiparul "fetei din vecini" adoptat de pe atunci tinerele cantarete Britney Spears si Christina Aguilera, si-a lansat cel de-al saselea album din cariera, "The Truth About Love", in septembrie 2012.

Citește și:

In 2013, Pink a fost desemnata Femeia Anului de revista Billboard, dupa ce s-a situat pe primul loc in topul celor mai bune albume realizat de aceasta prestigioasa publicatie muzicala.

Potrivit Billboard, Pink a vandut, de-a lungul carierei, peste 40 de milioane de albume pe plan mondial si peste 20 de milioane de single-uri in format digital.

foto prima pagina: DepositPhotos

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.