Setari Cookie-uri

"Rusine, Paula Seling!" Iulia Albu face dezvaluiri incredibile despre Paula Seling.

Mesajul SOCANT al Iuliei Albu pentru cantareata

"Ne-am calificat in Finala Eurovision 2014" - scriu toate ziarele din Romania.

Paula Seling si Ovi au cantat Miracle si au reusit sa ajunga in finala, alaturi de Malta, Norvegia, Polonia, Austria, Finlanda, Belarus, Elvetia, Grecia si Slovenia.

Asa cum era de asteptat, Iulia Albu a avut de comentat - fosta sotie a lui Mihai Albu si-a facut timp si a postat pe contul de Facebook un post dedicat tinutei purtate de Paula in timpul show-ului. Iulia dezvaluie ca ea si Paula s-au intalnit si au vorbit despre o posibila colaborare insa, din mai multe motive, Iulia nu a putut accepta sa o imbrace pe artista noastra pentru evenimentele Eurovision:

"RUSINE, Paula Seling ! RUSINE TVR! Naravul din fire n-are lecuire! Pe principiul "Doamne apara si trazneste!" ia neamule chifteaua!


Paula m-a cautat si a dorit sa lucreze cu mine. Din anumite motive, colaborarea nu s-a concretizat. Nu este singura care m-a solicitat si mi-a cerut ajutorul... sunt mai multe vedete de la noi. Eu am incercat sa ajut cat se poate, insa, uneori, fie din cauza programului extrem de incarcat, fie din cauza unor dificultati de ordin tehnic, privind anumite restrictii impuse de organizatorii show-ului, si iau ca exemplu acest Eurovision, prefer sa nu ma implic in anumite proiecte.

Citește și:

Imi este in acest moment destul de dificil sa accept solicitari care nu corespund, din anumite motive, standardelor mele. Am avut, la un moment dat, o intalnire cu un individ care se presupune ca ar fi fost stilistul Paulei. Cererea acestuia de a replica o tinuta purtata de o vedeta internationala, pentru show-ul Eurovision, a fost primul semnal de alarma in ceea ce priveste colaborarea mea cu artista. La urmatoarele intalniri - nu vreau sa dau foarte multe detalii pentru ca nu-mi place sa fac asta - a existat o rochie si un concept de tinuta de scena pe care, in cele din urma, am preferat sa nu le dedic proiectului Eurovision.

Mai mult decat atat, mi se pare penibila si jignitoare declaratia conform careia Paulei i-ar fi apartinut designul sandalelor pe care le poarta. Aceasta, in contextul in care incaltarile nu sunt decat o replica a celebrelor sandale-gladiator semnate Tom Ford si purtate, la un moment dat, de Jennifer Lopez." - scrie Iulia Albu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.