Setari Cookie-uri

Foto: Thalia si-a schimbat look-ul! Uite cat de bine arata acum!

Schimbare spectaculoasa de look pentru Thalia.

Adio, blond. Cantareata Thalia si-a dat seama ca se transforma intr-o papusa Barbie, asa ca a decis ca este timpul pentru o schimbare radicala de look.

Asa arata inainte

Inainte de a pleca in Paris, frumoasa artista a dat o fuga la stilistul personal pentru o noua coafura. Cu ce s-a ales? Par putin mai scurt, sanatos si frumos, si o nuanta perfecta pentru acest sezon.

Mandra de rezultat, Thalia a postat deja pe contul oficial de Facebook o imagine.

Thalia are 42 de ani, este mama a doi copii (o fetita si un baietel) si arata incredibil. Secretul ei? Un stil de viata sanatos, o dieta echilibrata si mult (dar foarte mult) sport: yoga, pilates, aerobic si fitness. Si iata ca uneori are nevoie sa arate si mai bine decat arata acum (oare este posibil?).

Vedeta a postat pe contul personal de Facebook o imagine cu ceea ce mananca la pranz intr-o zi de dieta. Cantareata incepe cu un pahar cu apa plata si trei felii de portocala cu scortisoara, dupa care trece la felul principal: o salata de avocado cu rosii, piept de pui la grill cu sos de ciuperci si sparanghel alb si o salata de grau.

Citește și:

Si pentru ca meniul nu este complet, noi va recomandam pentru micul dejun un suc de portocale, iar seara o salata rapida (cu legume, insa fara ulei) cu suc de lamaie sau o supa crema de legume (conopida, morcovi, linte).

Dupa o astfel de dieta, Thalia este pregatita sa realizeze sedinte foto sau sa filmeze noi clipuri.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.