Setari Cookie-uri

Foto: Ellie White a provocat un adevarat scandal pe pagina sa de Facebook. Uite ce a postat

Vedeta este aspru judecata de fanii sai.

Ellie White a postat recent pe contul personal de Facebook o fotografie cu care si-a socat fanii - vedeta a facut o poza la locul unui accident pe DN1.

Cantareata a vrut sa precizeze ca persoana care conducea masina rasturnata nu este un sofer bun. Multi dintre fanii sai i-au dat dreptate, insa si mai multi au mustrat-o pentru acest post.

"Acum pe DN1...
Oare cum si-a luat permisul ..?
" - scrie Ellie White in descrierea imaginii.

Au fost foarte multe persoane care i-au spus ca un accident se poate intampla oricand si, cel mai important, oricui, indiferent ca esti incepator sau profesionist. Cert este ca Ellie White nu trebuia sa "rada" de un asemenea moment, ci sa isi vada de drumul sau:

"vad ca toti ii tineti rangu printesei...de unde stie ea ca poate saracu i-a taiat vreunu fata si o fi tras brusc de volan....da la cat conduce ea nu cred k stie ce inseamna sa eviti vreun accident mortal"

Citește și:

"Daca din vina lui a ajuns asa sau nu, vorbim pana la urma de vieti omenesti..cine esti tu sa judeci? Mai bine iti faceai cruce, spuneai un Doamne fereste! si iti vedeai de drum cu atentie...si tie ti s.ar fi putut intampla! sunt soferi profesionisti care au momente in care soarta nu le mai surade! Nu mai judeca! Cine esti tu sau mai bine zis cine suntem noi sa avem acest drept?

"Dar daca ti ar lua si tie cineva spatele la masina din depasire si te ar rasturna la fel oare s ar intreba lumea cum ai luat permisul?"

"O melodie, o sedinta foto nu ai sa postezi "Eleno"? Esti de la rutiera acum? Nu va mai dati voi cu parerea despre ce si cum, nu aveti idee de ce s-a intamplat acolo. Stati pe scaune in fata calc si ii tineti isonul asteia plictisita de viata care s-a gasit sa-si dea cu parerea despre accidentele de pe DN! Ce ... animal!" - sunt doar cateva dintre mesajele lasate de fanii cantaretei.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.