Setari Cookie-uri

Video: Jay Z ia bataie in fata lui Beyonce

Filmuletul care a socat pe toata lumea.

Nu crede niciodata ceea ce vezi la tv.

TMZ a postat recent pe internet un filmulet realizat dupa evenimentul Met Gala. In clip apare Solange Knowles, sora lui Beyonce, care il bate furioasa pe Jay Z.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Atacul a avut loc in lift. Imediat dupa ce au plecat de la after party-ul Met Gala, Jay Z, Beyonce, Solange si un bodyguard au luat liftul pentru a ajunge la masini.

Dupa ce toti au urcat in lift si usile s-au inchis, Solange a sarit la gatul lui Jay Z. Vedeta a fost oprita de bodyguard, iar Jay Z nu a ripostat. La un moment dat, Solange a intins piciorul, lovindu-i "bijuteriile" rapperului.

Pe tot parcursul incidentului, Beyonce a stat linistita, intr-un colt al liftului. Vedeta a hotarat sa nu se bage in acest scandal, ci din contra - calma, fara nicio problema, B. era mai mult preocupata de trena rochiei, care nu era aranjata cum trebuie.

Citește și:

Dupa ce usile liftului s-au deschis, Solange a iesit furioasa, insotita de Beyonce (care zambea paparazzilor) si Jay Z (protejat de garda de corp). Surorile au urcat in masina parcata exact in fata cladirii; Jay Z a vrut sa le insoteasca, insa a fost oprit de bodyguard, care l-a indrumat catre o alta masina.

Inca nu este cunoscut motivul pentru care Solange a reactionat astfel - si probabil ca nici nu il vom afla prea curand.

La numai cateva ore dupa Met Gala, Beyonce a postat pe contul personal de Instagram o rugaciune, in care il roaga pe Dumnezeu sa o protejeze de cei rai si sa aiba grija de ea.

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.