Setari Cookie-uri

Foto: Angelina Jolie, cu faina pe fata pe covorul rosu!

Angelina, moment rusinos pe covorul rosu.

Ce se intampla cand folosesti prea mult machiaj - ajungi sa arati ca un bucatar-patiser.

Angelina a avut o problema cu machiajul fix pe covorul rosu. Actrita a fost prezenta la premiera filmului The Normal Heart, in New York. Din cauza pudrei in exces si a blitzurilor puternice, fata Angelinei era plina de pudra alba.

Imaginile realizate de paparazzi fac inconjurul lumii - fara sa isi dea seama de cum arata de aproape, iubita lui Brad Pitt poza increzatoare.

Fruntea, zona mandibulei si decolteul au fost date cu pudra din belsug.

Pentru eveniment, Jolie a purtat o rochie neagra scurta, care sa ii accentueze silueta scheletica, accesorizata cu pantofi negri cu bareta si cercei cu diamante.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Angelina Jolie si Brad Pitt vor juca din nou impreuna.

Dupa colaborarea din Mr and Mrs Smith, cuplul Brangelina va aparea din nou pe micul ecran, intr-un film al carui scenariu va fi scris chiar de Jolie. Potrivit ziarelor internationale, Brad Pitt si Angelina Jolie vor juca rolul unui cuplu cu probleme, care pleaca intr-o vacanta exotica pentru a isi salva relatia.

Citește și:

In 2005 Angelina si Brad au jucat pentru prima data impreuna intr-un film. Cei doi au interpretat rolul unor asasini platiti in Domnul si Doamna Smith (Mr and Mrs Smith), care lucreaza pentru organizatii concurente si trebuie sa se omoare. S-au indragostit pe platourile de filmare. La scurt timp de la aparitia filmului, Pitt divorta de Jennifer Aniston pentru a se muta cu Jolie.

Cei doi actori au impreuna sase copii, trei adoptati si trei biologici.

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.