Setari Cookie-uri

Foto: Delia versus Inna. Doua vedete, aceeasi rochie! Cine a purtat-o mai bine?

Delia si Inna se imbraca la fel.

Inna sau Delia?

Vedetele noastre adora rochia Moschino, inspirata de lantul de produse fast food McDonalds. Delia a purtat aceasta tinuta in urma cu cateva luni, cand a participat la o sedinta foto. Cantareata a asortat rochia cu o pereche de papuci cu talie inalta, o coafura lejera (bucle a la Victoria's Secret) si un machiaj smokey eyes.

foto: Instagram

Inna a postat si ea o imagine realizata in timpul unei sedinte foto in Cipru. Artista a vrut sa incerce un stil casual, asa ca a ales o peruca satena, tunsoare bob, pantofi negri stiletto si un clutch cu lant.

Pentru un look casual, artista a ridicat manecile rochiei si a adaugat cateva accesorii: un ceas si o bratara din aur alb.

foto: Facebook

Puya a reusit sa o convinga pe Inna sa cante alaturi de el o piesa in romana. Dupa colaborarea cu Antonia, cantaretul incearca un nou stil, usor mai romantic si sensibil.

Citește și:

Melodia se numeste Striga si va beneficia si de un videoclip, care va aparea in scurt timp. Se pare ca Innei nu i s-a urcat succesul la cap si accepta si featuringuri cu artisti romani (artista a cantat si alaturi de Carla's Dream).

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.