Setari Cookie-uri

Giulia Anghelescu DIVORTEAZA!

Momente dificile pentru familia lui Huidu.

Cantareata Giulia Anghelescu divorteaza.

Dupa ce in vara anului 2012 jurau ca vor fi impreuna pana cand moartea ii va desparti, Giulia si Vlad Huidu (fratele lui Serban Huidu) au hotarat ca este timpul sa o ia pe drumuri diferite, informeaza Cancan.

Cantareata si sotul sau au petrecut vacanta de 1 mai pe litoral - insa separat. In timp ce Giulia s-a relaxat alaturi de colegele sale in zona Mamaia, Vlad a ales sa petreaca in Vama Veche.

Giulia a confirmat despartirea, insa vorbeste doar despre o despartire temporara (cea de 1 mai):

"Este adevarat ca eu si Vlad am petrecut separat vacanta de 1 Mai. El a fost cu prietenii lui, iar eu am fost cu prietenele mele. Cand eram acolo, am decis ca avem nevoie de o pauza, ca in orice cuplu." - a declarat cantareata, informeaza sursa mai sus citata.

Se pare ca aceasta separare este de mai mult timp, Giulia postand pe contul oficial de Facebook doar fotografii cu ea sau cu fiica sa, Antonia. Intr-una din imagini, cantareata nici macar nu poarta verigheta.

Citește și:

Giulia si Vlad s-au cunoscut in anul 2007. Acestia au avut mai multe momente dificile, unul dintre el fiind la sfarsitul anului 2009, cand au hotarat sa se desparta definitiv. Separarea nu a durat foarte mult timp, la numai cateva saptamani cei doi s-au impacat.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.