Setari Cookie-uri

Foto: Bianca Dragusanu, aproape goala! Poza SEXY la care pana si Victor i-ar da LIKE

Uite ce face Bianca Dragusanu in Miami.

Bianca Dragusanu se relaxeaza intr-o vacanta de vis pe taramul tuturor posibilitatilor.

Vedeta este insotita de o prietena care s-a transformat in fotograful ei personal. Pe oriunde merge, Bianca trebuie sa isi faca si cateva fotografii pentru a se lauda prietenilor sai virtuali.

Cea mai recenta plimbare a fost la plaja - fosta doamna Slav a realizat o sedinta foto inedita pe malul oceanului. Imbracata intr-un costum deux piece cu imprimeu de leopard, Bianca sta intinsa pe nisip si pozeaza provocator.

In doar cateva ore de la postare, imaginea a strans peste 4.000 de like-uri. Pana si Victor si Cristea i-ar da like daca ar putea.

Bianca Dragusanu o ia pe urmele Monicai Gabor si se refugiaza in America. Potrivit ziarului Click, vedeta a plecat in State, iar biletul cumparat a fost doar dus.

Fosta doamna Slav se lauda prietenilor ca a parasit definitiv Romania. Se pare ca roscata a hotarat ca este timpul sa isi schimbe radical viata - si a ales Miami, Statele Unite.

Citește și:

Ani la rand Bianca a incercat sa obtina viza pentru America, insa de fiecare data a fost refuzata pe motivul ca nu are un venit permanent. Insa iata ca de ziua ei, 6 martie, vedeta a reusit sa ii convinga pe cei de americani ca se intretine singura si castiga destul de bine din contractele de imagine (fiind una dintre cele mai populare vedete din Romania), incat nu intentioneaza sa emigreze, informeaza sursa mai sus citata.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.