Setari Cookie-uri

Beyonce si Jay Z, prima declaratie oficiala dupa marele scandal

Beyonce si Jay Z vorbesc despre incident.

Cu totii am vazut filmuletul din lift, cand Solange Knowles l-a lovit pe Jay Z.

Beyonce si sotul sau au hotarat sa ofere o declaratie oficiala despre acest incident. Cei doi nu au spus inca motivul pentru care s-a ajuns la violenta, insa sustin ca lucrurile s-au calmat, iar Jay Z si Solange si-au asumat vina pentru ce s-a intamplat:

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

"Dupa filmuletul publicat pe internet pe 5 mai, luni, au fost foarte multe speculatii cu privire la ce a declansat incidentul neplacut. Dar cel mai important lucru este faptul ca familia noastra a reusit sa treaca peste asta.. Jay si Solange si-au asumat vina si au recunoscut ca au gresit. Amandoi si-au cerut scuze reciproc si au lasat totul in urma, asa cum face o familie unita.

Zvonurile conform carora Solange consumase alcool sau alte substante sunt complet false. La sfarsitul zilei orice familie are probleme, iar noi nu suntem diferiti. Ne iubim foarte mult si, mai presus de asta, suntem o adevarata familie. Lasam tot incidentul in urma si speram ca toata lumea sa faca la fel." - au anuntat Beyonce si Jay Z, informeaza Dailymail.

Citește și:

Va spuneam ieri ca relatia dintre Jay Z si Beyonce scartaie.

Dupa conflictul dintre Jay Z si Solange Knowles (sora lui Beyonce), presa mondena si-a indreptat atentia asupra celui mai influent cuplu din lume: Lady B si King J.

Prezentatoarea Wendy Williams a dezvaluit in emisiunea sa un detaliu pe care nimeni nu l-a observat pana acum - este vorba despre stergerea tatuajului de pe degetul inelar al lui Beyonce.

foto: captura Dailymail

La scurt timp dupa oficializarea relatiei cu Jay Z, cantareata si-a tatuaj pe degetul pe care poarta inelul de logodna cifra romana "IV", care simboliza ziua ei de nastere (4 septembrie), ziua de nastere a lui Jay Z (4 decembrie) si ziua nuntii lor (4 aprilie).

Potrivit Dailymail, in urma cu cateva saptamani Beyonce a postat pe contul personal de Tumblr o fotografie in care apare cu un plasture pe degetul inelar, semn ca urma un tratament pentru indepartarea tatuajului.

Citește și:

foto: Beyonce.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.