Setari Cookie-uri

Oh, vai! Monica Gabor a facut greseala de a incerca machiajul puternic! Arata ca o paiata!

Monica Gabor a dat iama la trusa cu machiaj.

Vai, Monica!

Mai stiti cum faceam cand eram copii si prindeam produsele de machiaj ale mamelor? Le incercam pe toate iar la final ne consideram cele mai frumoase. Cam asa o vad pe Monica Gabor acum - vedeta a participat la o sedinta foto... si pare ca s-a machiat singura!

Vedeta a postat pe contul personal de Facebook mai multe fotografii, printre care si un selfie, in care se lauda ca este pentru prima data in sase luni cand se machiaza. Degeaba, si-a incarcat tenul cu cat ar fi trebuit sa puna zi de zi in cele sase luni.

Fond de ten si pudra din belsug, buze rosii si marite (se mai poarta rujul peste conturul natural al buzelor?), sprancene, tus cat cuprinde. Colac peste pupaza, Moni a purtat si o coafura "sofisticata" (ce se purta acum 5-6 ani).

Voi ce credeti? Cum ii sta mai bine? Naturala sau "scoasa din cutie"?

foto interior si prima pagina: Facebook

Citește și:

Monica Gabor vorbeste pentru prima data dupa multe luni despre relatia cu Mr Pink. Recent, in presa romaneasca s-a vehiculat ca relatia dintre Moni si iubitul sau chinez nu este lapte si miere, ci din contra - se zvonea ca Mr Pink o tine sechestrata pe Monica, iar acesta este adevaratul motiv pentru care top modelul nu mai putea nici sa isi vada fiica.

Dupa mai multe luni de tacere, vedeta a hotarat sa lase un mesaj pe contul sau de Facebook, in care sa lamureasca lucrurile.

"Buna dragii mei! Va multumesc din inima pentru gandurile bune pe care mi le trimiteti cu atat de multa grija si consideratie. Dupaƒ cum se stie si se observa din comportamentul meu din ultimii ani, am decis sa fiu cat mai putin in atentia publicului. De aici se trag mai multe zvonuri si stiri false, aparute ca urmare a refuzului meu de a imi expune in presa viata personala. Totusi, voi face cateva lamuriri pentru cei care ma iubesc si le pasa de mine: sunt bine, sunt fericita si libera sa fac ce imi doresc.

Citește și:


Legat de relatia pe care o am cu Mr. Pink as vrea sa mentionez faptul ca nimeni nu controleaza viata nimanui, ne iubim si ne respectam mai mult ca niciodata. Va doresc o viata binecuvantata, plina de realizari pe toate planurile vietii, exact asa cum imi doriti si voi mie.
"

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.