Setari Cookie-uri

Foto: Jennifer Lopez a recreat rochia Versace care a facut-o celebra! Cum arata la 44 de ani?

Jennifer Lopez arata mai bine ca la 30 de ani.

Va mai amintiti de rochia INCREDIBILA purtata de Jennifer Lopez pe covorul rosu la premiile Grammy Awards 2000? Au trecut 14 ani de atunci si nimeni nu a uitat acea tinuta!

foto: captura Youtube

Iata ca Jennifer Lopez stie cum sa fie in centrul atentiei. Cantareata a hotarat sa poarte la gala Billboard Awards o rochie asemanatoare ca cea purtata la 30 de ani. De data aceasta tinuta a fost creatie Donna Karan.

Coafura a fost aproape aceeasi, sandalele la fel... iar J Lo arata mai bine ca niciodata (si acum are 44 de ani).

Artista a pasit pe covorul rosu alaturi de iubitul sau, Casper Smart. Barbatul, galant, a facut cateva fotografii cu ea, dupa care s-a dat deoparte pentru ca Jennifer sa se bucure de momentul ei de glorie.

Jennifer Lopez a hotarat sa urmeze dieta lui Beyonce - dieta vegana... si se pare ca rezultatele incep sa se vada. Invitata recent intr-o emisiune radio, artista a declarat ca se simte foarte bine, iar cel mai dor ii este de unt:

Citește și:

"Sunt vegetariana, adica am renuntat complet la carne, lactate. Mananc doar legume si fructe. Imi lipseste untul foarte mult. Chiar ma simt mai bine datorita acestei diete. Recomand tuturor acest stil de viata deoarece te trezesti si te simti excelent!" - a declarat Jennifer Lopez, informeaza Dailymail.

foto: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.