Setari Cookie-uri

Andreea Marin, prima declaratie oficiala despre bataile primite de la Stefan Banica Jr

Andreea Marin vorbeste despre ce s-a intamplat in casnicia cu Stefan Banica Jr.

A fost batuta sau nu?

Sabin Ivanof, prieten de familie al Andreei Marin si Stefan Banica Jr, a declarat recent ca Andreea era batuta destul de des de fostul sot. Mai mult decat atat, afaceristul a mai spus ca fosta zana a surprizelor a avut o casnicie groaznica si niciodata nu a fost fericita alaturi de Stefan.

Andreea a acceptat sa vorbeasca pentru prima data despre acest subiect, insa a evitat sa raspunda direct intrebarilor. Aceasta s-a limitat la a spune ca fiica sa este extrem de afectata de tot ce aude in presa:

Copilul nostru traieste astazi in echilibru. Si acasa si la tatal ei. Violeta este foarte afectata despre ce se scrie in presa. Trebuie sa duci o munca grea, sa-l duci la psiholog, ca sa-l aduci in echilibru. Uneori, ceea ce aud ei despre parintii lor e atat de rusinos incat nici nu au curajul sa vina acasa si sa vorbeasca despre asta. Nu incercam sa ne expunem copilul, nici eu si nici tatal ei. Ma gandesc ce e in mintea unui om atunci cand spune anumite lucruri despre parintele copilului, gandindu-se ca acel copil poate auzi". – a declarat Andreea in cadrul emisiunii Agentul V.I.P, informeaza Click.

Citește și:

Fosta prezentatoare tv a tinut mortis sa spuna ca ea nu este implicata in acest scandal, iar declaratiile facute de Sabin Ivanof, sotul Simonei Patruleasa, au durut-o deoarece ea considera ca aceasta este tradare din partea unor prieteni dragi:

E problema mea daca vreau sa vorbesc despre o problema, durere. E o problema strict comerciala, care pe mine nu ma priveste. Am o noua familie si un sot pe care-l iubesc si pe care vreau sa-l protejez de aceste situatii. Da, incepi sa te intrebi daca te mai poti purta firesc cu oamenii care intra in viata ta. Am fost socata de aceasta situatie si am fost socata sa dau piept cu ea. A fost dureros mai ales ca este vorba despre doi oameni la care am tinut si in care am avut incredere", a adaugat Andreea Marin.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.