Setari Cookie-uri

Foto: Monica Gabor a slabit DRASTIC! Imaginea de care fanii s-au speriat

Monica Gabor a ajuns piele si os.

Oare o face intentionat?

Monica Gabor a renuntat la modeling deoarece nu mai avea nevoie sa se intretina - partenerul sau, Mr Pink, castiga suficient de mult incat Moni sa nu mai miste un deget intreaga sa viata.

Din cand in cand, Moni mai promoveaza cate o bautura produsa de firma lui Mr Pink - de data aceasta este vorba despre un milkshake. Fosta scorpie de la Izvorani a postat pe contul personal de Facebook mai multe imagini cu ea si bautura.

Desi astepta complimente din partea fanilor, iata ca acestia i-au lasat numai comentarii rautacioase (dar sincere). Monica i-a intrebat care este cea mai potrivita fotografie pentru promovarea bauturii.

"Nu pot sa cred cat de mult ai slabit! Privirea cade pe bratele prea uscate nu pe bautura! Concediati fotograful!!! A reusit sa te urateasca .... Cred s-a chinuit destul de mult!"

Citește și:

"Sunt groaznice toate 3! Ideea cu paiul in gura e foarte nefericita!"

"mana aia mare de vrajitoare e horror, niste negi Iti mai lipseau"

"Esti mult prea slaba, Moni!"

"Ai slabit prea tare !pune mana si mananca putin mai mult!" - ii spun fanii.

Monica Gabor a facut greseala de a incerca machiajul puternic!

Vedeta a postat recent pe contul personal de Facebook mai multe fotografii, printre care si un selfie, in care se lauda ca este pentru prima data in sase luni cand se machiaza. Degeaba, si-a incarcat tenul cu cat ar fi trebuit sa puna zi de zi in cele sase luni.

Fond de ten si pudra din belsug, buze rosii si marite (se mai poarta rujul peste conturul natural al buzelor?), sprancene, tus cat cuprinde. Colac peste pupaza, Moni a purtat si o coafura "sofisticata" (ce se purta acum 5-6 ani).

Citește și:

Voi ce credeti? Cum ii sta mai bine? Naturala sau "scoasa din cutie"?

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.