Setari Cookie-uri

Foto: Pippa Middleton s-a tuns! Uite cum ii sta cu noul look

Pippa Middleton a ales o tunsoare perfecta pentru vara.

Pippa Middleton a hotarat ca este timpul pentru un nou look. Sora mai mica a Ducesei de Cambridge a ales o tunsoare bob, perfecta pentru anotimpul cald.

Asa arata inainte

In ceea ce priveste nuanta, Pippa a ramas la aceeasi culoare - castaniu natural. Paparazzi au surprins-o pe aceasta in timp ce iesea dintr-un restaurant din Londra.

Pentru noua coafura, mezina familiei Middleton a purtat o rochie verde smarald, cu aplicatii din dantela.

foto interior si prima pagina: Guliver/ Splash News

Pippa Middleton si fundul ei au devenit celebri la nunta Printului William cu Kate Middleton. Si uite asa cea mai cautata operatie estetica este…remodelarea fundului. O data cu nunta lui Kate Middleton, surioara ducesei a reusit sa le faca invidioase pe toate femeile afisand un corp perfect.

Ceea ce nu stiu toate aceste femei care aleg bisturiul este faptul ca Pippa Middleton practica Pilates, un sport care iti tonifiaza muschii corpului. Dar pentru ele, nu conteaza…este mult mai important sa stea degeaba, sa se plictiseasca si in cateva ore sa fie gata. Munca nu este buna, mai ales exercitiul fizic…da palpitatii la corazon, face corpul sa transpire si machiajul sa curga. Asa ca, prin urmare, mai degraba mergi la clinica si in cateva ore esti gata de plecare decat sa muncesti o viata pentru a avea un corp frumos.

Citește și:

Potrivit chirurgului plastician Constantino Mendita, unul dintre cei mai cautati medici plasticieni din America, 80% dintre femeile care trec pragul cabinetului sau cer remodelarea fundului, 20% dintre acestea fiind mai pretentioase si dorindu-si un fund precum al Pippei, informeaza Stybistro.

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.