Setari Cookie-uri

Andreea Marin, declaratie de ultima ora: "Am fost AMENINTATA!"

Andreea Marin trece prin momente dificile.

Andreea Marin a intrat fara sa vrea intr-un scandal de proportii. Vedeta este la mijloc in disputa dintre Stefan Banica Jr si Sabin Ivanof (sotul Simonei Patruleasa).

Sabin Ivanof continua cu declaratiile dure la adresa lui Stefan Banica Jr. Omul de afaceri spune ca Banica a batut-o pe Andreea de nenumarate ori si ca relatia dintre cei doi era una dureroasa.

Satula de aceste certuri publice, fosta prezentatoare tv a acceptat sa ofere o declaratie oficiala. Ea a refuzat sa ofere detalii despre fosta casnicie, insa a tinut mortis sa precizeze ca acest conflict ii afecteaza foarte mult familia:

"M-a sunat tata, bietul de el, foarte ingrijorat sa ma intrebe daca eu i-am ascuns asa ceva. Ce faci in cazul in care copilul de numai sase ani este admonestat de alti copii, care la randul lor aud tot felul de lucruri in familie si vine si te intreaba: <<Deci de-asta v-ati despartit voi?>>. Cum sa ii explici copilului astfel de lucruri?

Citește și:

Eu am fost foarte buna prietena cu Simona si vreau sa cred ca ea insasi este o victima in acest scandal. Nu vreau sa cred altfel. Rugamintea mea este sa-si rezolve problemele pe cale juridica cu fostul meu sot. Eu am sunat-o pe ea si am rugat-o sa-i transmita sotului ei ca nu orice fel de om recurge la astfel de actiuni si declaratii. Atunci am fost amenintata si nu am vrut sa mai raspund in niciun fel acestor lucruri urate." - a declarat Andreea Marin, informeaza Libertatea.

Sabin Ivanof a declarat recent Stefan este o persoana mincinoasa si foarte violent. Sotul Simonei Patruleasa a dat din casa, spunand ca artistul “o batea des pe Andreea”.

"El pozeaza intr-un baiat de treaba, dar isi batea nevasta. Am fost in multe concedii alaturi de Andreea si Stefan Banica. El o batea des pe Andreea Banica, dar ea nu putea sa faca plangere pentru ca o santaja cu creditul acesta. De abia astept sa ma dea in judecata si sa aduc probe in sprijinul afirmatiilor mele.

Citește și:

Andreea Marin nu ar fi putut sa iasa niciodata din casnicia cu el si din partaj daca acel bloc nu era construit pe teren. Patru ani de zile, Banica a santajat-o pe Andreea Marin si a pus-o sa semneze nu stiu cate conventii sa nu spuna la presa bataile pe care i le aplica in concedii si acasa.” – a spus omul de afaceri pentru Romania Tv, informeaza Click.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
21 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.