Setari Cookie-uri

Foto: Lavinia Parva, iubita lui Stefan Banica Jr, este INSARCINATA! Uite ce burtica are!

Lavinia Parva va fi mamica.

Lavinia Parva este insarcinata - sau, cel putin, asa sustine ziarul Click.

Cantareata a postat recent pe contul personal de Facebook mai multe fotografii realizate in timpul unei sedinte de shopping. Imbracata intr-o rochie maxi albastra si cu un tricou colorat deasupra, Lavinia pare ca a luat cateva kilograme in greutate.

Mai multe persoane au comentat la aceste imagini, urandu-i sarcina usoara si felicitand-o pentru bebelus. Pana acum, vedeta nu a facut nicio declaratie oficiala cu privire la acest zvon.

"Am inteles ca esti marioneta lui banica, saracul incearca sa deturneze atentia de la STIRILE despre ADEVARATA LUI FATA. Nastere usoara!" - ii spune un fan.

foto interior si prima pagina: Facebook

Sabin Ivanof, sotul Simonei Patruleasa, este in scandal cu Stefan Banica Jr. In momentul in care a fost intrebat de paparazzi de ce se cearta cu fostul sot al Andreei Marin, afaceristul nu s-a rezumat doar la a vorbi strict despre problema lui, ci a inceput sa ofere declaratii incredibile si despre relatia dintre Andreea si Stefan. Potrivit lui Ivanof, zana surprizelor a divortat de Stefan Banica Jr deoarece acesta o batea des:

Citește și:

"Stefan Banica a santajat-o pe Andreea Marin. El pozeaza intr-un baiat de treaba, dar isi batea nevasta. Am fost in multe concedii alaturi de Andreea si Stefan Banica. El o batea des pe Andreea Banica, dar ea nu putea sa faca plangere pentru ca o santaja cu creditul acesta. De abia astept sa ma dea in judecata si sa aduc probe in sprijinul afirmatiilor mele.


Andreea Marin nu ar fi putut sa iasa niciodata din casnicia cu el si din partaj daca acel bloc nu era construit pe teren. Patru ani de zile, Banica a santajat-o pe Andreea Marin si a pus-o sa semneze nu stiu cate conventii sa nu spuna la presa bataile pe care i le aplica in concedii si acasa
.” - a declarat Sabin Ivanof pentru Romaniatv.

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.