Setari Cookie-uri

Foto: Andra a angajat striperite pentru Catalin Maruta!

Andra Maruta, o sotie model.

Andra stie cum sa isi faca sotul fericit. Cu ocazia sarbatoririi Sfintilor Constantin si Elena (da, pe Maruta il cheama si Constantin), cantareata a organizat o petrecere surpriza pentru partenerul sau de viata, informeaza Click.

Artista a inchiriat un local, unde a chemat mai multi prieteni de familie si, bineinteles, cameramani de la emisiunea lui Maruta.

"Nu ma asteptam ca toata lumea sa fie la zi cu toate informatiile din buletinul meu. Adica, nu ma asteptam ca toti sa stie ca ma cheama si Constantin." - a spus Catalin Maruta, uimit de numarul mare de oameni care au venit sa il sarbatoreasca.

Cel mai frumos cadou primit cu ocazia zilei de nume a fost un dans cu cateva domnisoare profesioniste. Fastacit, prezentatorul tv nu a stiut cum sa reactioneze. In acel moment Andra a preluat controlul, l-a ridicat de pe scaun si a inceput ea sa danseze alaturi de striperite:

Citește și:

"Maruta, da-te sa-ti arat eu cum se face! Uite asa, Maruta, asa trebuie sa faci!" - spunea Andra in timp ce mangaia fetele, informeaza sursa mai sus citata.

Andra a adaugat recent pe contul personal de Facebook o fotografie cu ea si Maruta. Imaginea este insotita si de un mesaj - "Adevarata putere a unui barbat se vede dupa zambetul mare si larg de pe chipul femeii de langa el!"

In doar jumatate de ora de la postare, imaginea a reusit sa stranga peste 5.000 de likeuri, 50 de share-uiri si 200 de comentarii.

foto interior si prima pagina: Facebook

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.