Setari Cookie-uri

Beyonce si Jay Z, decizie INCREDIBILA cu care si-au socat fanii. Nimeni nu se astepta la asta

Beyonce si Jay Z au hotarat, iar noua nu ne vine sa credem.

Beyonce si Jay Z urmeaza sa accepte sa cante la nunta lui Kim Kardashian cu Kanye West, asta dupa ce declarasera recent ca nu vor ca numele lor sa fie asociat cu al unei vedete de reality show, care a devenit celebra cu ajutorul unui filmulet porno.

Cantareata Beyonce si sotul ei, rapperul Jay-Z, vor sustine un scurt recital la nunta cuplului Kim Kardashian-Kanye West, care va avea loc sambata, la Paris, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

foto interior si prima pagina: Beyonce.com

Beyonce si Jay-Z poarta ultimele negocieri cu postul de televiziune E! - care produce, de altfel, reality show-ul "Keeping Up With The Kardashians" si care finanteaza o parte din nunta cuplului Kardashian-West - pentru a sustine "un scurt spectacol" in timpul ceremoniei, pentru suma de 2 milioane de dolari.

"Jay-Z si Beyonce vor canta la nunta, daca negocierile lor de ultima ora cu E! vor decurge bine. Cei doi au cerut suma de 2 milioane de dolari pentru un scurt recital", a declarat o sursa.

Citește și:

Vedeta de televiziune Kim Kardashian si rapperul Kanye West se vor casatori sambata, la Paris.

Rapperul si starleta TV au vizitat la sfarsitul lunii ianuarie Palatul Versailles, unde si-ar fi dorit sa se casatoreasca. Insa presedintele comitetului care administreaza Palatul Versailles, Catherine Pégard, le-a explicat ca organizarea unei nunti intr-un astfel de muzeu nu este posibila.

foto: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.