Setari Cookie-uri

Avem pozele: Uite cat de apropiati sunt Victor Slav si Bianca Dragusanu!

Bianca Dragusanu si Victor Slav, din nou impreuna.

Se iubesc? Mai sunt impreuna? Urmeaza sa se recasatoreasca? Nimeni nu stie nimic, insa Bianca declara recent ca intre ea si Victor nu mai poate fi absolut nimic, nici macar prietenie.

Chiar si asa, desi au divortat si nu se suporta, cei doi continua colaborarea profesionala. Victor si Bianca au o mica afacere impreuna - cei doi se ocupa de promovarea unui atelier de croitorie. Bianca, alaturi de croitorese, realizeaza tinute elegante pentru fetele care isi doresc sa ii poarte hainele.

Recent, prezentatorul de la meteo si fosta sa sotie au postat pe conturile personale de Facebook ca angajeaza:

"Cautam croitorese cu experienta! Oferim un pachet salarial atractiv, va garantam un loc de munca stabil si contract de munca pe o perioada nedeterminata." - este mesajul care insoteste imaginile.

Bianca Dragusanu a declarat ca intre ea si Victor Slav nu va mai fi nimic:

Citește și:

"Starea mea de spirit acum nu pot sa o descriu. Daca Victor ma invita acum undeva, nu mai merg. Eu, din punctul lui de vedere, am mai multe defecte decat calitati. A fost una dintre greselile vietii mele, imi pare rau ca l-am cunoscut. In schimb, un om pe care am sa-l regret toata viata este Victor. Pe Victor l-am iubit mult, ma lua cu tremurat cand il vedeam, aveam fluturi in stomac. Mi-a reprosat multe Victor in vacanta. Nu mai poate fi o relatie intre noi. Eu oficial am renuntat la Victor." - spunea recent Bianca.

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.