Setari Cookie-uri

Se preface? Adevarul gol golut despre Oana Zavoranu si scandalul silicoanelor

Mistere ale dosarului Oanei Zavoranu.

Se chinuie de ani de zile sa fie in centrul atentiei fara sa faca nimic, dar joi seara chiar i-a iesit! Numele Oanei Zavoranu (40 de ani) a fost pe buzele tuturor, dupa ce vedeta a fost saltata de politisti si acuzata de santaj pentru ca i-ar fi cerut 10.000 € chirurgului estetician Marek Valcu. Click! va prezinta 4 semne de intrebare ale dosarului „santaj cu silicoane”.

Oana Zavoranu a stat joi aproape cinci ore la sectia 12 de Politie din Bucuresti. Medicul Marek Valcu facuse plangere ca este santajat de vedeta, care ii ceruse 10.000 € ca sa nu se planga in presa ca i-a gresit operatia de silicoane de acum trei ani.

foto interior si prima pagina: Facebook

Politistii au realizat un flagrant, Oana a luat banii, iar apoi drumul pana la politie a fost scurt! Zavo sustine ca, de fapt, ii cerea medicului acesti bani pentru a-si plati operatiile prin care corectase greselile vechi.

Citește și:

Circul de abia acum incepe: Oana a fost eliberata, dar sub control judiciar (nu are voie sa vorbeasca despre ancheta, sa se vada cu martorii sau sa plece din localitate fara sa anunte politia), iar ancheta penala continua. Ea risca intre 2 si 7 ani de inchisoare. Povestea ridica insa multe semne de intrebare, iar Click! va prezinta „misterele".

1 Cum de a fost eliberata daca flagrantul a reusit? Zavo a iesit de la sectia 12 politie, putin dupa ora 22.30. Ea a fost eliberata sub control judiciar, asta insemnand ca ancheta penala a inceput.

Mai multe detalii pe Click.ro

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.